Moderneja ja myyntiä helpottavia verkkosivuratkaisuja

Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä, markkinointia ja myyntiä helpottavia verkkosivuratkaisuja. Suunnitelman realisoimiseksi olemme valinneet WordPress- järjestelmän, joka maailman suosituimpana järjestelmänä myös paras vaihtoehto lähes kaikenlaisiin projekteihin

 

Tavoitteet maaliin sinulle parhaalla mahdollisella tavalla

WordPress on mahdollistaja. WordPressin ja sen liitännäisten avulla voidaan tuottaa ketterästi verkkosivuja ja verkkopalveluita kaikissa hintakategorioissa. Toteutukset voidaan rakentaa joko valmiilla teemoilla tai tehdä kokonaan oman näköiset graafikon suunnitelman mukaisesti.
Lopputuloksena on kaikilla lähestymistavoilla tinkimättömän laadukkaat sivut, jotka tuovat yrityksellesi tai organisaatiollesi selkeää toimintaetua.

Ketterä alusta jota on helppo päivittää myös itsenäisesti

Sivuston sisältöjä on helppo vaihtaa, uusia tai muokata itse, kun teksteille ja kuville on suunniteltu oikeat paikat suunnitteluhetkellä. Toteuttamissamme verkkosivuissa on räätälöity WordPress- käyttöliittymä, jonka avulla kaikkien elementtien hallinta on tehty asiakkaalle niin helpoksi kuin mahdollista.

Responsiivinen

Responsiivinen sivusto pitää suunnitella vain kerran ja se skaalautuu kaiken kokoisille näytöille ja laitteille. Voit myös luottaa siihen, että responsiivinen sivusto toimii tulevaisuudessakin joka näytöllä.

Hakukoneoptimoitu

Hakukoneoptimointi on toimenpide, jolla pyritään varmistamaan sivuston menestyminen hakukoneiden tuloksissa. WordPress on hakukoneystävällinen julkaisujärjestelmä, joten sivustosi näkyy nopeammin esimerkiksi Googlen hakutuloksissa.

Helppokäyttöinen

WordPress on markkinoiden helppokäyttöisin julkaisujärjestelmä, ja se on suunniteltu nimenomaan sisällöntuottajia ajatellen. Kirjoittaminen ja tekstin editointi on helppoa, sivustojen muokkaus on yhtä helppoa kuin word-tiedostojen editointi. Et tarvitse pitkää ja puuduttavaa koulutusta julkaisujärjestelmän käyttöön, voit aloittaa tekstintuottamisen heti.

Skaalautuvuudeltaan vailla vertaa. Isompikin verkkosivusto taittuu vaivattomasti WordPressiä hyödyntäen.

WordPress on helppokäyttöinen sisällönhallintaohjelmisto, jolla voit ylläpitää helposti ja vaivattomasti omaa tai yrityksesi internetsivustoa tai blogia. WordPressin avulla voit päivittää sivusi itse miltä tahansa tietokoneelta, jossa on käytössä internet-yhteys, pelkän selaimen avulla.