WooCommerce verkkokauppa | WooCommerce integraatiot

Verkkokaupankäynnin asiantuntija

WebAula on verkkokauppoihin erikoistunut yritys. Olemme valinneet käyttöösi markkinoiden parhaat työkalut  verkkokauppojen luontiin ja sen myynnin edistämiseksi. Kumppaninamme saat käyttöösi vuosikymmenten ja kymmenien verkkokauppatoteutuksien kokemuksen verkkokaupankäynnin teknisistä haasteista, sekä kauppapaikan konversiotason optimoinnista kautta linjan. 

Verkkokaupan menestyksen kannalta on ensisijaisen tärkeää, että kaikki sen osa-alueet toimivat saumattomasti, ja kaikki kaupan esteet ja epävarmuustekijät on poistettu. Olemme erinomainen kumppani myös lähtöviivalla olevalle verkkokauppayrittäjälle – konsultoimme kanssasi toiminnallisuuksiltaan, prosessiltaan ja budjettitasoltaan parhaan mahdollisen kokonaisuuden. 

WordPress- verkkokauppa on paras lähtökohta projektille erityisesti silloin,
kun tarvitset mitä tahansa räätälöityä ominaisuutta verkkokauppaasi

WooCommerce on markkinoiden kustannustehokkain ja pienimmän kynnyksen ratkaisu

WordPress verkkokauppa on vaivaton ylläpitää ja alusta on edullinen kautta linjan – itse kauppa-alusta ei maksa mitään, ja valmiit laajennukset varmistavat kustannustehokkuuden. Saat kaupasta hyvät raportit ja selkeät tilaukset. Varastosaldot auttavat sinua toimitusvarmuuden hallinnassa. WordPress-verkkokauppaan voidaan luonnollisesti integroida kaikki Suomesta löytyvät maksumuodot ja maksujen välittäjät. Toimitukset onnistuvat vaivattomasti integroimalla palveluntarjoajat suoraan verkkokaupan hallintaan.

WordPress verkkokauppa eli WooCommerce on monelle yritykselle paras mahdollinen tapa aloittaa kaupanteko verkossa. Sen suosio perustuu sen laajennettavuuteen yllättävänkin pienillä budjeteilla. WordPress- verkkokauppa mahdollistaa myös jatkokehityksen ilman pullonkauloja, kun taas täysin valmiit turnkey- ratkaisut eivät mahdollista räätälöintiä lähs lainkaan.

Verkkokaupan räätälöitäviä toiminnallisuuksia voivat olla esimerkiksi hintojen valuuttamuutokset, postikululaskuri ulkomaille, tai vaikka tuotteiden eri variaatioiden kustomoinnit. Voit siis aloittaa kaupankäynnin verkossa yksinkertaisilla toiminnoilla ja parantaa kaupan ominaisuuksia etapeittain. WordPress antaa myös laajat mahdollisuudet brändätä kauppasi graafisesti yritykseksi näköiseksi.

Älä anna tekniikan olla esteenä menestyksellesi. Mahdollistamme täysin räätälöidyt WooCommerce -pohjaiset verkkokauppa-alustat.

Verkkokaupan hallintaa täytyy olla tehokasta, myyntikanavia täytyy pystyä seuraamaan, ja verkkokaupan täytyy olla myyvä ja toimiva asiakkaan näkökulmasta. Tarjoamme tekniset ratkaisut kaiken kokoisiin verkkokauppoihin WordPress alustalla. Laadukkaat sivupohjamme ovat valmiita integroitumaan verkkokauppalisäosien kanssa.
Moderni verkkokauppa on samalla myös asiakashallintajärjestelmä; saat käyttöösi kattavat raportit ostotapahtumista ja käyttäytymisestä sivulla.

Kaupan avaamisen lisäksi tarvitset aktiivista markkinointia ja näkyvyyttä. Avullamme hallitset sosiaalisen median, hakukoneet, uutiskirjeet ja monet muut väylät, joilla kasvatamme myyntiäsi. Ota yhteyttä ja pyydä esittely ketterän ja kokonaisuudeltaan juuri tilanteesi sopivan verkkokaupan perustamisesta ja ylläpitämisestä. Konversion optimoinnissa kaiken perustana on toimiva data-analytiikka; se osoittaa, mistä maksavat asiakkaat tulevat, ja mistä heitä löydetään lisää.

Modernit maksumahdollisuudet

WooCommerce integroituu helposti kaikkiin yleisesti käytössä oleviin digitaalisiin maksutapoihin. Käytössäsi on esimerkiksi suomen verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut, Klarna, sekä suositut suoramaksupalvelut kuten PayPal tai Stripe, sekä kymmeniä muita maksuväyliä.

Integraatiot kirjanpitojärjestelmiin

WooCommerce- kehittäjäyhteisö on tuottanut useita integraatioita suosittuihin kirjanpitojärjestelmiin. Integraation avulla verkkokaupan byrokraattinen hallinta helpottuu huomattavasti; kaupanteon myyntiluvut sekä veroerittelyt siirtyvät kirjanpitoon automaattisesti. Integraatiota suositellaan etenkin suuremman volyymin verkkokaupoille, jossa yksittäisiä ostoja on merkittävä määrä.

Maailman ketterin täysin räätälöitävissä oleva alusta

WordPress järjestelmän kehitysyhteisö tuottaa uusia ominaisuuksia jatkuvasti – alustalle on saatavilla tuhansia lisäosia, jolla pysyt kilpailijoitasi edellä. Yhteisö mahdollistaa kaupan kehitysprojektit ennennäkemättömän pienillä investoinneilla. WooCommerce on räätälöitävistä järjestelmistä edullisin ja monipuolisin järjestelmä.

Integraatiot logistiikkajärjestelmiin

Tehokas verkkokaupankäynti edellyttää myös mahdollisimman hiottua toimitusprosessia. Toimituksen nopeuttamiseksi voidaan ottaa käyttöön esimerkiksi Postin tai Matkahuollon laajennukset, joiden avulla postikulut määrittyvät esim. painon mukaan automaattisesti. Laajennuksen avulla tilaajat voivat saada paketin seurantatunnuksen, ja vastaavasti paketin lähettäjä saa tulostettavan lähetyslomakkeen jo tilauksen yhteydessä.

Kattava raportointi

WooCommerce tarjoaa hallinnon, ostohistorian ja varastotilanteen tiedot suoraan samassa sivustossa. WordPress verkkokauppa on parhaimmillaan juuri keskitetty ratkaisu, jolla saavutetaan markkinoiden selvästi paras kustannustehokkuus. Kehittyneet analytiikan raportit kurkistavat myös kulissien taakse; mistä ostavat asiakkaat tulevat, ja miten hyvin markkinointisi on toiminut käytännössä.

ERP ja muut integraatiot

WooCommerce kytkeytyy nykyaikaisen REST- rajapinnan avulla mihin tahansa järjestelmään, joka tarjoaa hyödynnettävät rajapinnat. Verkkokauppaan voidaan tuoda esimerkiksi tuoteartikkelit ulkoisesta järjestelmästä. Tuotteet, varastotilanne tai muut tuotetiedot voivat päivittyä rajapinnan kautta automaattisesti. WooCommerceen on luotu useita valmiiksi hyödynnettäviä laajennuksia suosittuihin järjestelmiin - konsultoimme kanssasi parhaan lähtökohdan projektiisi.

Sulava.com verkkokauppa

Sulavan verkkokauppa on hyvä esimerkki WooCommercen monipuolisuudesta. WordPress- verkkokauppa on erinomainen vaihtoehto myös silloin, kun tarvitaan räätälöityjä ratkaisuja. Sulava myy verkkokauppansa välityksellä koulutuksia ja konsultointeja. Verkkokauppa on integroitu suoraan sisäiseen järjestelmään, jota kautta kouluttajaresurssit lopulta allokoidaan oikeille henkilöille. Verkkokauppa on yksi suomen suurimpia WooCommerce toteutuksia – liikevaihdollisesti koulutuksia myydään kuukausitasolla satojen tuhansien edestä. Verkkosivuun on tehty myös laajoja hakukoneoptimoinnin toimenpiteitä; orgaaninen Google- liikenne on tärkeimpiä väyliä Sulavan menestyksen takana.

Aika aloittaa sinun projektisi?

Anna meidän yllättää sinut salamannopealla palvelulla. Kerro meille tarpeesi ja tavoitteesi – esittelemme sinulle parhaan mahdollisen tavan saavuttaa ne verkon avulla