Maailman monipuolisin verkkokauppa-alusta

WordPress-verkkokauppa eli WooCommerce sopii hyvin erikoistuotteiden kauppaan, ensimmäiseksi verkkokaupaksi ja matalan kynnyksen ratkaisuksi.

Oletko siirtymässä kaupantekoon verkossa?

WordPress-kauppa on vaivaton ylläpitää ja edullinen – itse kauppa-alusta ei maksa mitään. Saat kaupasta hyvät raportit ja selkeät tilaukset. Varastosaldot auttavat sinua toimitusvarmuuden hallinnassa, kun pidät huolta niiden oikeellisuudesta. WordPress-verkkokauppaan voidaan luonnollisesti integroida kaikki Suomesta löytyvät maksumuodot ja maksujen välittäjät.

Markkinoiden kustannustehokkain ja pienimmän kynnyksen ratkaisu

WordPress verkkokauppa eli WooCommerce on monelle yritykselle paras mahdollinen tapa aloittaa kaupanteko verkossa. Sen suosio perustuu sen laajennettavuuteen yllättävänkin pienillä budjeteilla; on tärkeää, että yrityksen investointi pystyy kehittymään sen mukana ketterästi.

Kehitystarpeita kauppaan voivat olla esimerkiksi hintojen valuuttamuutokset, postikululaskuri ulkomaille, tai vaikka tuotevariaatioiden muutokset. Voit siis aloittaa kaupankäynnin verkossa yksinkertaisilla toiminnoilla ja parantaa kaupan ominaisuuksia etapeittain. WordPress antaa myös laajat mahdollisuudet brändätä kauppasi graafisesti yritykseksi näköiseksi.

Teknologia ei saa olla esteenä verkkokaupan menestykselle

Tuotteita täytyy pystyä hallitsemaan tehokkaasti, myyntiä täytyy pystyä seuraamaan, ja ennen kaikkea verkkokaupan täytyy olla myyvä ja toimiva asiakkaan näkökulmasta. Tarjoamme tekniset ratkaisut kaiken kokoisiin verkkokauppoihin WordPress alustalla. Laadukkaat sivupohjamme ovat valmiita integroitumaan verkkokauppalisäosien kanssa. Moderni verkkokauppa on samalla myös asiakashallintajärjestelmä; saat käyttöösi kattavat raportit ostotapahtumista ja käyttäytymisestä sivulla.

Modernit maksumahdollisuudet

WooCommerce integroituu helposti kaikkiin yleisesti käytössä oleviin digitaalisiin maksutapoihin. Käytössäsi on suomen verkkopankkimaksut, luottokorttimaksut, sekä suositut suoramaksupalvelut kuten PayPal tai Stripe.

Maailman ketterin

Teknologia ei saa olla esteenä verkkokaupan menestykselle. WordPress järjestelmän kehitysyhteisö tuottaa uusia ominaisuuksia jatkuvasti – alustalle on saatavilla tuhansia lisäosia, jolla pysyt kilpailijoitasi edellä. Yhteisö mahdollistaa kaupan kehitysprojektit ennennäkemättömän pienillä investoinneilla.

Kattava raportointi

Et tarvitse erillistä asiakashallintajärjestelmää verkkokaupan tueksi. WooCommerce tarjoaa hallinnon, ostohistorian ja varastotilanteen tiedot suoraan samassa sivustossa. WordPress verkkokauppa on parhaimmillaan juuri keskitetty ratkaisu, jolla saavutetaan markkinoiden selvästi paras kustannustehokkuus.

Näin verkkokauppasi menestyy

Kaupan avaamisen lisäksi tarvitset aktiivista markkinointia ja näkyvyyttä. Avullamme hallitset sosiaalisen median, hakukoneet, uutiskirjeet ja monet muut väylät, joilla kasvatamme myyntiäsi.

Voimme yhteistyökumppaneidemme avulla tarjota sinulle myös laajempaa markkinoinnin ja sisältöjen suunnittelua.

Ota yhteyttä ja pyydä esittely ketterän ja kokonaishinnaltaan järkevän verkkokaupan perustamisesta.