Tehot irti digimarkkinoinnista

Harkittua, strategista ja tavoitteellista digimarkkinointia. Tarjoamme Googlen kumppanitoimistona ja markkinointiteknologioiden erikoisasiantuntijoina kehittyneet ratkaisut, jotta menestyt digissä.

Markkinointi on pohjaton kaivo ilman harkittua suunnittelua ja toteutusta. Valjastamme digimarkkinointikokemuksemme käyttöösi, jotta saat käytetylle rahalle vastinetta. Räätälöimme sinulle tarpeisiisi sopivan suunnitelman sekä paletin digimarkkinointiteknologian työkaluja mitattavaan ja tulokselliseen markkinointiin. Jos käytössäsi on jo sopivia digimarkkinoinnin työkaluja, mutta et saa niistä riittävästi hyötyä irti niin autamme optimoimaan sisällön ja teknisen toteutuksen, jotta näkyvyytesi verkossa on taattu.

Asiakkaasi etsivät päivittäin yrityksesi palveluita – Ole näkyvillä!

Lopputuloksena on kaikilla lähestymistavoilla tinkimättömän laadukkaat sivut, jotka tuovat yrityksellesi tai organisaatiollesi selkeää toimintaetua.

Olemme valinneet tehokkaimmat digitaalisen markkinoinnin työkalut käyttöösi. Ota yhteyttä, ja kerro mainonnan tarpeesi ja tavoitteesi. Tulemme esittelemään sinulle vaihtoehtoja niin, että osaat tehdä oikean valinnan yrityksellesi.

Tehokkaat ja toimivat markkinointikampanjat

Luomme sinulle toimivia ja kustannustehokkaita kampanjoita, jotka hyödyntävät dataa ja sen ymmärrystä toiminnan ytimenä.  Parhaat tulokset näkyvyyteen sijoitetulle investoinnille saadaan jatkuvalla kampanjoiden optimoinnilla, testauksella sekä tiukalla ammattitaidollamme.

  • Kampanjasuunnittelu, hallinnointi ja optimointi
  • Hakusanamainonta ja hakukoneoptimointi
  • Google Ads (Adwords ja Display Network)
  • Sosiaalinen Media (Facebook, LinkedIn, YouTube jne)
  • Ohjelmallinen ostaminen
  • Kampanjoiden uudelleenjärjestelyt
  • Mainoscopy sekä A/B -testaus.
  • Sähköpostimarkkinointi ja markkinointiautomaatio

Analytiikka

Web-analytiikka on tärkein verkkosivustolle asennettava lisäosa. Analytiikan avulla saadaan selville sivustoon liittyvät tärkeimmät kävijätiedot, kuten mistä kävijät saapuvat sivulle, mitä sivuja katsotaan eniten ja kuinka kauan sivuilla vietetään aikaa. Verkkokauppojen kohdalla voidaan määrittää tarkasti myyntikonversio. Näiden lukujen tutkintaa ja kehittämistä kutsutaan konversio-optimoinniksi.

Hakukoneoptimointi

Optimointi on sivustosi hakukoneisiin indeksöityvän tiedon kohdentamista. Kun asiakkaat hakevat palveluitasi hakukoneilla, tietyt hakusanat korostuvat. Analysoimme mitkä nämä hakusanat ovat, ja käytämme niitä sivustolla. Hakukoneoptimointi voi tarkoittaa siten myös sisällön muokkausta, kun näille avainsanoille tarvitaan toistoa. Hakukoneoptimointi viimeistelee toimivat sivut. Harkitusti optimoidut sivustot indeksöityvät hakukoneisiin erittäin tehokkaasti, ja tarjoaa siten selkeää liiketoimintaetua kilpailijoihin nähden.

Hakusanamainonta

Google AdWords- mainonnan kustannustehokkuus perustuu sen tarkkaan kohdennettavuuteen; mainos näytetään vain halutulle kohdeyleisölle, ja maksat vain toteutuneista klikeistä. On tärkeää, että mainonta on kauttaaltaan yhdenmukaista sivuston sanoman kanssa – siksi suunnittelemme verkkosivujen kanssa yhteensopivat AdWords kampanjat. Avullamme löydät parhaat avainsanat, jotta sivustollesi saadaan ostavien asiakkaiden hakutuloksiin.

Sosiaalinen media

WebAula on kumppanisi myös sosiaalisen median markkinoinnissa. Ideoimme ja toteutamme mm. toimivat Facebook- ja Instagram mainokset. Selvitämme kanssasi mainosten kohdeyleisön tarkasti, jotta mainosten hyötysuhde on paras mahdollinen. Parhaimmillaan sosiaalisen median markkinointi onkin juuri silloin, kun asiakas tunnetaan hyvin, ja mainokset voidaan kohdentaa tarkimmin. Autamme yleisösi tunnistamisessa ja tavoittamisessa nuorekkaalla ja rohkealla tavalla – juuri niillä tavoilla, millä sosiaalisessa mediassa kannattaa olla esillä.

”Datasta ei ole puutetta, mutta vasta sen hyödyntäminen antaa tuloksia.”

Tiivistämme myyntisuppilosi ja optimoimme verkkosivusi kohti liiketoiminnallisia tavoitteita.

1. Kohti tehokasta myyntiä

Toteutustapoja ja työkaluja myynnin kasvattamiseen löytyy useita. Keskeisenä ovat liikenteen lisääminen sekä digitaalisen myyntisuppilon toimivuuden varmistaminen.

Tarjoamme tiedolla johdettua, strategisesti ohjattua markkinoinnin kehitystä ja toteutusta. Asiantuntijapalvelumme pureutuvat digistrategiaan, analytiikan ja asiakasymmärryksen kehittämiseen sekä markkinoinnin kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja kehittämiseen.

Data- ja analytiikkapalveluiden avulla ymmärrät paremmin kohdeyleisöä ja pystyt kohdentamaan markkinointitoimenpiteet valittuihin kohderyhmiin. Samalla optimoit asiakkaanhankkimiskustannuksia.

2. Liikenteen lisääminen

Myynnin lisäämisen keskeisiä edellytyksiä on merkityksellisen liikenteen luominen sivustolle. Liikennettä voidaan kasvattaa monella eri tavalla. Esimerkkejä toteutustavoista ovat mm:

Hakukoneoptimointi, Maksetun liikenteen hankkiminen Markkinointikampanjat hakukoneissa, sosiaalisessa mediassa, esim. Google AdWords, Facebook, LinkedIn, YouTube tai Display-verkossa., Markkinointiautomaatio, Account Based Marketing (ABM), Lisäksi  aktiivisen myynnin tueksi voidaan tukea liidienhankintaa erilaisilla ratkaisuilla.

3. Myyntisuppilon optimointi

Vuotava myyntisuppilo johtuu esim. toimimattomasta sisällöstä tai konversiopisteistä. Tiivistämme myyntisuppilosi ja optimoimme verkkosivusi kohti liiketoiminnallisia tavoitteita.

Verkkosivustosi saattaa sisältää myynnin esteitä jotka on poistettava, jotta vierailijasta tulee asiakas. Sivuston rakenne voidaan virtaviivaistaa ja sisältö optimoida kohti asetettua tavoitetta. Samalla määritetään, miten myyjäsi ottavat haltuun digitaalisesti tuotetut myyntiliidit.

Myyntisuppilon toimivuus, Toimivat ja myyvät sisällöt, digitaalinen asiakaskokemus, Konversio-optimointi, Konversiopisteiden määrittäminen, Myynnin esteiden raivaaminen, Mahdollista ostaminen verkkokaupan avulla

4. Konversio-optimointi

Konversio-optimoinnin avulla sivuston sisältö ja toimivuus rakennetaan tukemaan mahdollisimman tehokkaasti liiketoiminnallisia tavoitteita, kuten ostostapahtumaa, tarjouspyynnön jättämistä, uutiskirjeen tilausta tai yhteydenottoa. Kun analytiikan avulla ymmärretään, miten sivusto toimii ja tunnistetaan sen pullonkaulat, on helppoa kehittää osa-aluetta jotka muodostavat myynnillisiä hidasteita tai esteitä. Tutustu analytiikkapalveluihimme.

Olemme valinneet tehokkaimmat digitaalisen markkinoinnin työkalut käyttöösi.

Ota yhteyttä, ja kerro mainonnan tarpeesi ja tavoitteesi. Tulemme esittelemään sinulle vaihtoehtoja niin, että osaat tehdä oikean valinnan yrityksellesi.