Palvelinratkaisu ja verkkosivun ylläpitopalvelu

Ylläpitopalvelumme on vakuutus verkkosivuille ja -kaupoille. Ylläpidossamme sinun ei tarvitse huolehtia sivustosi toimivuudesta. Sivut ovat aina ajan tasalla tietoturvan, päivitysten ja varmuuskopioinnin suhteen. Palvelumme on muutakin kuin teknistä toimintavarmuutta. Ylläpitomme piirissä jokaisella asiakkaalla on oma yhteyshenkilö, joka tuntee sivustosi läpikotaisin ja huolehtii niistä kuin omistaan.

Taattua toimintavarmuutta

Markkinoiden suosituimpana järjestelmänä WordPress- sivustoille kohdistetaan kyberhyökkäyksiä.
Paras tapa suojautua on pitää järjestelmä ja sen lisäosat päivitettyinä aina viimeisiin versioihinsa. Vanhentunut sivusto on altis haittaohjelmien hyökkäyksille.

 

#nginx #mariadb #php7

WordPress-ylläpito

Tietoturvan lisäksi toimimme teknisenä tukena – voit soittaa meille, jos sivujen käytössä tai päivittämisessä ilmenee ongelmia. Autamme mielellämme. Varmuuskopioimme sivut säännöllisesti, joten ongelmatilanteissakin sivut ovat aina palautettavissa. Seuraamme aktiivisesti sivuston toimintaa, ja saamme automaattisesti ilmoituksen virhetilanteista.

Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu

Ylläpito tarkoittaa myös sitä, että toimimme sivuston teknisenä tukena. Jos sinulla on kysyttävää sivuston toiminnasta, vastaamme puhelimitse, sähköpostitse tai Live-chatin kautta.

WordPress- optimoidut kotimaiset palvelinympäristöt

Tarjoamme WordPress- optimoitua pilvipalvelintilaa. Ympäristö perustuu Nginx järjestelmään, ja konfiguraatio on teknisesti alansa huippua. Palvelimen resurssit ovat skaalautuvia niin, että niitä voidaan lisätä aina tarvittaessa, esimerkiksi kävijäpiikkien sekä tallennustilan tarpeen mukaan. Käytämme viimeisintä versiota LEMP ohjelmistoista.

Räätälöity palvelukokonaisuus

Asiakkaanamme voit rakentaa juuri tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden. Ylläpitoomme voi koostua teknisestä tuesta, kotisivutilasta, sisällön päivityksistä, järjestelmän ja lisäosien päivityksistä, varmuuskopioinneista. Voit esimerkiksi painottaa teknisen työn ulkoistamista, tai säästää omaa aikaasi jättämällä meille sisältöjen päivitykset.

Kaipaako verkkosivusi ylläpitoa?

Anna meidän yllättää sinut salamannopealla palvelulla. Kerro meille tarpeesi ja tavoitteesi – esittelemme sinulle parhaan mahdollisen tavan saavuttaa ne verkon avulla