Verkkosivut ja WordPress- ohjelmointi | Vaasa

WordPress verkkosivut kaikenkokoisille yrityksille

Verkkosivut ovat modernin markkinoinnin koti ja digitaalisen näkyvyyden kivijalka. Kotisivut eivät ole enää pelkästään yrityksesi digitaalinen käyntikortti vaan ne ovat digimarkkinoinnin ja -myynnin joustava alusta, jonka päälle voidaan rakentaa helposti erilaisia sisältöjä. WordPress sivuston toteutuksessa käytettävyys ja toiminnallisuus yhdistettynä älykkääseen analytiikkaan ovat suunnittelumme ytimessä. Yli kahdensadan sivuston toteutuksen perusteella tunnemme WordPress-teknologian kuin omat taskumme. Erityisosaamisemme on tuoda verkkosivuihin visuaalista vaikuttavuutta ja teknistä vaivattomuutta.

Päästä luovuutesi esiin - WordPress mahdollistaa

WordPress on syystä maailman suosituin verkkosivujen hallintajärjestelmä. WordPress mahdollistaa luovuutesi konkretisoinnin ilman kompromisseja.

WordPressin ja sen liitännäisten avulla voidaan tuottaa ketterästi ja monipuolisesti verkkosivuja ja verkkopalveluita kaikissa hintakategorioissa. Toteutukset voidaan rakentaa joko valmiilla teemoilla tai  graafikon suunnitelman mukaisesti täysin uniikilla ulkoasulla. Lopputuloksena on kaikilla lähestymistavoilla tinkimättömän laadukkaat sivut, jotka tuovat yrityksellesi tai organisaatiollesi selkeää toimintaetua.Sivuston sisältöjä on helppo vaihtaa, uusia tai muokata itse.  Räätälöidyn WordPress- käyttöliittymän ansiosta kaikkien elementtien hallinta tehdään asiakkaalle niin helpoksi kuin mahdollista.

Visuaalisuutta, vakuuttavuutta, teknistä toimivuutta

WebAula on luova digitoimisto, jolla on poikkeuksellinen kyky ratkaista myös teknisiä haasteita. Tällä yhdistelmällä olemme toteuttaneet yli 200 näyttävää ja teknisesti eheää verkkosivua.  Visuaalisessa layout suunnittelussa keskitymme erityisesti sivuston sisällön esillepanoon myyvällä ja vakuuttavalla tavalla. Erityishuomio kiinnitetään myös “mobile first” ajatteluun – sivuston kaikki ominaisuudet suunnitellaan toimivan saumattomasti myös mobiililaitteilla. 

Avullamme saat käyttöösi näyttävät ja modernit verkkosivut. Olivat sivut sitten luonteeltaan kaupallisia, kuluttajille suunnattuja, asiakaspalveluun suunnattuja, informatiivisia, käyntikorttisivustoja – autamme sinua luomaan liiketoiminnallisia tavotteitasi vastaava verkkopalvelu WordPress alustalle.

Huippuluokan WordPress -osaamista Pohjanmaalta

Teemme toteutuksemme ajantasaista teknologiaa hyödyntäen ja best practice- periaatteita noudattaen. Tiimistämme löytyy useita WordPress- asiantuntijoita, ja yhdessä omaamme kymmeniä vuosia WordPress- ohjelmointikokemusta. Kehitämme jatkuvasti niin henkilökohtaista ammattitaitoamme, sekä ja toimintaprosessiamme – jatkuvan kehityksen periaate on elintärkeää alalla, jossa mullistuksia tapahtuu jatkuvasti. 

WordPress on maailman suosituin julkaisujärjestelmä verkossa – pian jopa puolet maailman kaikista verkkosivuista on rakennettu sillä. Järjestelmän vahvuudet perustuvat sen kymmeniin tuhansiin asennettaviin lisäosiin ja laajaan yhteisöön koodin takana. Olemme valinneet kuratoidusti vuosien kokemuksella luotettavimmat ja laadukkaimmat lisäosat, jotta projektit voidaan toteuttaa mahdollisimman kustannustehokkaasti. 

Teknisen kehityksen aallonharjalta rakennamme yhdessä sinun ja asiakkaittesi toimintaan parhaiten sopivat verkkosivut ja verkkokaupparatkaisut sekä valitsemme tehokkaasti sitä tukevat markkinointiteknologian sovellukset.

"Asiakaspalvelu ja tekninen osaaminen ovat ehdottomasti WebAulan vahvuuksia"

”WebAula laittoi kotisivumme uusiksi ja auttoi meitä fiksusti yhdistämään sekä Tarkmetin että MKH:n sivustot yhdeksi kotisivuksi. Kotisivumme sai modernin, raikkaan ja uniikin ilmeen, ja saimme uudistunutta brändiämme hyvin esille. Kotisivuprojekti sujui hienosti. WebAulan antoi meille aikaa ja auttoi aina tarvittaessa, mitä arvostamme. WebAula on myös tuottanut meille ammattitaidolla otetut valokuvat sekä videon, joilla myös kuvallinen kerronta saatiin uudelle tasolle.

Kommunikointi WebAulan kanssa sujui todella vaivattomasti ja positiivisessa hengessä. WebAula kuunteli hyvin visiotamme ja toiveitamme sivuston suhteen, ja loi niiden pohjalta toimivan ja raikkaan ulkoasun. Palavereita oli helppo järjestää ja meininki oli rentoa mutta asiallista.

Asiakaspalvelu ja tekninen osaaminen ovat ehdottomasti WebAulan vahvuuksia ja uskomme, että jokainen saa heidän asiakkaanaan näköisensä nettisivut. Aiomme jatkossakin tehdä yhteistyötä ja suosittelemmekin WebAulaa kaikille, jotka harkitsevat nettisivujensa uusimista tai tarvitsevat apua esimerkiksi digimarkkinoinnissa.”

Haluamme toimia yrityksesi jatkuvana kehitys-kumppanina kaikessa digissä.

WebAulalla olemme asiakkaan asialla tosissamme. Aito kumppanuus tarkoittaa tiivistä ja intiimiä yhteistyötä. Kaikkea tekemistä ohjaa asiakkaan liiketoiminnan edistäminen ja aito luottamus tekemiseen. Kokonaistavoite on parantaa verkkoläsnäoloa ja saada lisää asiakkaita verkkoliiketoiminnan kautta. Tarjoamme jatkuvaa kehityskumppanuutta, jossa autamme tehokkain kehitysaskelein yrityksen digitaalista kyvykyyttä markkinoinnin, analytiikan ja kokonaisvaltaisen liiketoiminnan kehittymisen tukena.

Tutustu myös muihin palveluihimme.


Verkkosivut ja WordPress-ohjelmointi

Haluatko vetovoimaiset verkkosivut jotka toimivat kuin unelma? Suunnittelemme ja toteutamme näyttäviä verkkosivuja.

Lue lisää →

Hosting ja WordPress ylläpito

Ovatko verkkosivusi turvassa ja toiminnassa? Ylläpitopalvelumme on vakuutus verkkopalvelullesi.

Lue lisää →

Data-analytiikka

Tunnetko ja tavoitatko asiakkaasi järkevin kustannuksin? Käännämme datan ja ymmärryksen toiminnaksi.

Lue lisää →

Design ja mediatuontanto

Kaipaatko uutta ideaa ja ilmettä viestintääsi? Tuotamme designia suoraan aallonharjalta.

Lue lisää →

Digimarkkinointi

Saatko markkinoinnista rahoille vastinetta? Tarjoamme työkalut mitattavaan ja tulokselliseen markkinointiin.
Lue lisää →

Markkinointi teknologiat

Tunnetko kohdemarkkinasi ja keinot päästä sinne? Datan avulla selvitämme markkinasi myyntimahdollisuudet digissä.

Lue lisää →

Aika aloittaa sinun projektisi?

Anna meidän yllättää sinut salamannopealla palvelulla. Kerro meille tarpeesi ja tavoitteesi – esittelemme sinulle parhaan mahdollisen tavan saavuttaa ne verkon avulla