Meille asiakas ei ole vain asiakas vaan yhteistyökumppani, jonka asialla olemme tosissamme.

Ota yhteyttä , ja löydämme parhaan ratkaisun digitaalisen menestyksesi takaamiseksi.

WebAulalla olemme asiakkaan asialla tosissamme. Aito kumppanuus tarkoittaa tiivistä ja intiimiä yhteistyötä; kaikkea tekemistä ohjaa asiakkaan liiketoiminnan edistäminen ja aito luottamus tekemiseen. Näillä arvoilla ja tavoitteilla olemme onnistuneet säilyttämään asiakastyytyväisyytemme poikkeuksellisen korkeana koko historiamme varrella.

Ossi Nyqvist

Toimitusjohtaja, perustajaosakas

WebAulan projektipäällikkö ja aito asiakaspalvelija. Yrittäjyydessä parasta on luovuuden vapaus ja yhdessä tekeminen ja se hetki, kun asiakkaalle saadaan toimitettua paras mahdollinen ratkaisu parhaalla mahdollisella tekniikalla. Näillä lähtökohdilla WebAulan poikkeuksellisen hyvä asiakastyytyväisyys on säilynyt sen syntymästä asti, josta olen erittäin ylpeä.

ossi.nyqvist@webaula.fi

Marko Mäkelä

CTO, perustajaosakas

WebAulan jokapaikanhöylä ja tekninen asiantuntija. Minut yrittäjyyden tielle ajoi palo ratkaista teknisiä haasteita, joka oli ennen harrastus ja nyt myös työtäni. Päivä on onnistunut, kun olen oppinut jotain uutta ja asiakas jopa yllättyy toteutuksen toimivuudesta.

marko.makela@webaula.fi

Émile Pukander

CRO Specialist

Digitaalisen analytiikan ja hakukoneoptimoinnin moniosaaja – strategisesta implementaatiosta konversio-optimoinnin tulospohjaiseen- ja taktisten markkinointikampanjoiden toteutukseen. Olen työskennellyt analytiikan ja markkinoinnin parissa 10 vuotta. Intohimoni on datan hyödyntäminen ja tuloksellisuuden mittaaminen.

emile.pukander@webaula.fi

Yhteystiedot​

WebAula Oy

Y-tunnus: 2543065-6

Teräksenkuja 3 E
65100 Vaasa

Helpdesk (klo 9-17)
0400 237 091

Verkkolaskut​

Verkkolaskuosoite:
003725430656

Välittäjän tunnus:
NDEAFIHH

Käyntiosoite

Teräksenkuja 3 E
65100 Vaasa