Verkkosivuja, digipalveluita ja markkinointia jo yli 300 projektin kokemuksella

WebAulalla olemme asiakkaan asialla tosissamme. Aito kumppanuus tarkoittaa tiivistä, tavoitteellista ja eteenpäin vievää yhteistyötä; kaikkea toimintaamme ohjaa asiakkaan liiketoiminnan edistäminen, oli se sitten myynnin kasvattamista, parempaa digitaalista asiakaspalvelua tai sujuvammin toimivia verkkosivuja. Näillä arvoilla ja tavoitteilla olemme onnistuneet säilyttämään asiakastyytyväisyytemme poikkeuksellisen korkeana koko historiamme varrella.

Projektien joukossa on lukuisia B2B- kohdennettuja verkkosivuja, sekä myös kuluttajamarkkinoille suunnattuja verkkopalveluita. Olemme toteuttaneet kymmeniä verkkokauppakokonaisuuksia sekä muita räätälöityjä järjestelmiä WordPress- alustaa hyödyntäen. Jäljempänä esitelty näistä muutamia.

Suosittelutarinat

"Asiakkaan etu on WebAulan toiminnassa avainasemassa, mikä näkyy myös käytännössä."

Yrityksemme kaikki kotisivut ovat WebAulan käsialaa, ja olemme saaneet heiltä sparrausta ja koulutusta myös sosiaalisen median ja digimarkkinoinnin asioihin. WebAula on myös tuottanut vuosien ajan valokuvausta, mm. uusia kotisivuja varten, ja kuvat ovat olleet erinomaisia. Olemme olleet kaikin puolin tyytyväisiä WebAulan ammattitaitoon, ja sivut ovat toimineet teknisesti moitteettomasti.

WebAula on helposti lähestyttävä ja mutkaton yhteistyökumppani. Heidän kanssaan on vaivatonta tehdä yhteistyötä ja asioihin reagoidaan nopeasti. Pidän siitä, että palvelu on henkilökohtaista, eikä koskaan tarvitse ottaa yhteyttä kasvottomaan info-osoitteeseen.

Asiakkaan etu on Webaulan toiminnassa avainasemassa, mikä näkyy myös käytännössä. Olemme saaneet juuri meidän tarpeisiin parhaat ja tehokkaimmat ratkaisut!

Piia Uusi-Kakkuri, HR-kehittäjä / Fresh Servant Oy

"Kommunikoinnin sujuvuus ja nopeus on WebAulan ehdoton vahvuus"

”Webaulan jengi huomioi hienosti sivustokehityksen kaikki osa-alueet aina käytettävyydestä markkinoinin integraatioihin. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja silti tavoitteellista. Projektin lopputulemana meillä on toimiva, tyylikäs sivusto jonka ylläpito sujuu vaivattomasti.”

Hannu Puolitaival, Fixura Oy

"WebAula on mielestäni nuorekas ja kehittyvä yritys, joka on selkeästi ajan hermolla ja huippuosaaja omalla alallaan"

Olemme toteuttaneet Webaulan kanssa jo useammat yrityksemme kotisivut sekä saaneet heiltä asiantuntijakonsultointia mm. hakukoneoptimointiin ja -mainontaan liittyen. Lisäksi Webaula on toteuttanut meille verkkokaupan.


Sivustomme ovat olleet visuaalisesti ja teknisesti onnistuneita. Pidän erityisen paljon siitä, että WebAulalla on selkeä ja kattava raportointitapa. Olemme saaneet helppolukuiset analyysit siitä, kuinka sivustomme toimivat ja tavoittavat verkossa. Tämä on mielestäni tärkeää, jotta voidaan mitata onnistumista ja tehdä muutoksia tarpeen mukaan.


Webaulan kanssa on rento ja helppo toimia: ei monimutkaisia yhteydenottosysteemejä, vaan oikeat henkilöt tavoittaa suoraan sähköpostilla tai vaikkapa Whatsappilla. WebAula on mielestäni nuorekas ja kehittyvä yritys, joka on selkeästi ajan hermolla ja huippuosaaja omalla alallaan. Ketterä, joustava ja asiakaslähtöinen porukka, jonka kanssa on mukava toimia!

Miia Pirttijärvi, markkinointipäällikkö / Soupster Family Oy

"Osaamisesta ei näillä kavereilla ole puutetta, ja asiakkaana on jäänyt olo, että he todella tietävät, mistä puhuvat."

Yrityksemme kotisivut saivat WebAulan käsissä modernin, freshin ja täysin uudistetun ilmeen. Lisäksi Webaula on auttanut yritystämme graafisella puolella tutotamalla erilaisia myynti- ja markkinointimateriaaleja ja asiakirjapohjia. Osaamisesta ei näillä kavereilla ole puutetta, ja asiakkaana on jäänyt olo, että he todella tietävät, mistä puhuvat.

Teknisesti kotisivut ovat toimineet hyvin, ja mahdolliset muutokset ovat aina hoituneet nopeasti kuntoon. Teknisen osaamisen lisäksi heillä on hyvä visuaalinen silmä sekä paljon ideoita toteutuksen suhteen. Tämä on minusta tärkeää, sillä vaikka asiakkaana on oltava aina jossain määrin projektissa mukana, on myös työn tekijältä löydyttävä visiota ja intoa työn toteutukseen. Tämä toteutuu Webaulan kohdalla hyvin.

Webaulassa on rento ja reilu tunnelma, minkä vuoksi heidän kanssaan on helppo tehdä töitä. Minusta on positiivista, että henkilökemiat pelaavat yhteistyökumppaneiden kanssa, ja töitä voidaan tehdä, kuten Webaulan kanssa – ammattimaisesti, mutta silti pilke silmäkulmassa!

Matias Österberg, toimitusjohtaja / Oy Wel-Mach Ab

"WebAulan tiimistä huokuu yhdessä tekeminen ja tiimihenki, johon asiakas solahtaa helposti mukaan!"

Webaula on toteuttanut SporttiRakki-palvelumme sivut, ja nyt verkkokaupan kehityksen myötä myös Google AdWords -mainontaa. Meillä on Webaulalla oma kontaktihenkilö, jonka kanssa olemme saaneet työskennellä jo useamman vuoden. Minusta on mukavaa, että kaikki hoituu saman henkilön kautta, eikä tarvitse pähkäillä, keneen ottaa yhteyttä. Olen pitänyt erityisen paljon workshopeista, joissa olemme istuneet yhdessä alas ja käyneet läpi kehitysideoita sekä kotisivujen mahdollisuuksia.

Vuorovaikutus Webaulan kanssa on helppoa, mikä onkin yksi heidän suurimmista vahvuuksistaan. Olen kokenut, että minua on asiakkaana aidosti kuunneltu ja olen saanut olla mukana prosessissa sen verran, kuin olen halunnutkin. Pidän siitä, ettei Webaulalla tuputeta minua ostamaan jotain, vaan pyritään keskustellen etsimään mahdollisimman fiksu ja kustannustehokas ratkaisu aitoon tarpeeseen.

Webaulassa on nuorekas ja dynaaminen tekemisen meininki: kun töihin ryhdytään, ne tehdään kunnolla ja asiat etenevät vauhdilla. Webaulan tiimistä huokuu yhdessä tekeminen ja tiimihenki, johon asiakas solahtaa helposti mukaan!

Heidi Hendrell, tuottaja / SporttiRakki

"WebAulassa työskentelee ehdottomasti oman alansa huippuosaajia, joten heihin on helppo luottaa"

WebAula on toteuttanut yrityksellemme useita projekteja, kuten uusien verkkosivujen ja verkkokaupan koodauksen toiveidemme mukaan.

Uudistuksen myötä vierailukeskuksemme sai oman alasivunsa tislaamon sivustolla, mistä olen itse ollut erityisen innoissani. Lisäksi olemme tehneet Webaulan kanssa Google-mainontaa, ja valokuvauksiakin olemme ehtineet järjestämään. On helppoa, kun kuvaukset saa suoraan Webaulalta, sillä heillä on jo valmiiksi tiedossa meidän tyyli.

Oman yrityksemme toimintatapa on sellainen, että tarvittaessa päätöksiä tehdään ja asioita lähdetään viemään eteenpäin nopeastikin. Tämän vuoksi Webaula on meille erinomainen kumppani, sillä he jakavat hyvin samantyyppisen toimintatavan. Heistä välittyy aito halu kehittää asioita asiakkaan kannalta menestyksekkääseen suuntaan.

Yksi asia, josta pidän Webaulassa, on se, että heiltä tulee itseltään paljon ideoita, kuinka sivustoamme voisi kehittää entistä tehokkaammaksi kanavaksi. Olemme itse oppineet valtavasti yhteistyön aikana. Webaulassa työskentelee ehdottomasti oman alansa huippuosaajia, joten heihin on helppo luottaa. Eikä siitäkään ole haittaa, että Webaulan porukka on luonteeltaan rentoa ja hauskaa – heidän kanssa on mukava tehdä töitä!

Jenna Toivonen, Kyrö Distillery Company / Vierailukeskuksen markkinointivastaava

Aika aloittaa sinun projektisi?

Anna meidän yllättää sinut salamannopealla palvelulla. Kerro meille tarpeesi ja tavoitteesi – esittelemme sinulle parhaan mahdollisen tavan saavuttaa ne verkon avulla