Palvelintila ja sivustojen ylläpitopalvelu

Ylläpito voi olla paljon muutakin kuin vain pelkkä palvelintila huippunopeilla pilvipalvelimillamme. Ylläpitomme piirissä sinun ei koskaan tarvitse huolehtia, ovatko sivusi toiminnassa.

Ylläpitopalvelumme on vakuutus kotisivuillesi

Verkkosivujen ylläpito tarkoittaa kansankielellä sitä, että huolehdimme, että sivusto ja kauppa pysyvät pystyssä yötä päivää. Koska WordPress on maailman käytetyin alusta, sitä vastaan yritetään myös hyökätä. Tietoturvan säilyttämiseksi WordPressiin tehdään säännöllisesti päivityksiä, joilla varmistetaan, että järjestelmä on teknisesti toimiva ja turvallinen.

WordPress-ylläpito

Verkkosivujen ylläpito tarkoittaa kansankielellä sitä, että huolehdimme, että sivusto ja kauppa pysyvät pystyssä yötä päivää.

Ylläpitoon voidaan liittää myös muita palveluita jatkuvia palveluita, kuten sähköpostipalvelu, Google analytiikka tai AdWords palvelut. Voimme puolestasi toimittaa sinulle satistiikan ja raportit, joista ilmenee kattavasti sivustoon käyttöön ja sinne tuloon liittyvää faktaa.

 

Henkilökohtainen ja ammattitaitoinen palvelu

Ylläpito tarkoittaa myös sitä, että toimimme sivuston teknisenä tukena. Jos sinulla on kysyttävää sivuston toiminnasta, vastaamme puhelimitse, sähköpostitse tai Live-chatin kautta.

 

WordPress- optimoidut palvelinympäristöt

Tehokkaat SSD- levylliset palvelimet ovat alansa ehdotonta huippua nopeudessa ja luotettavuudessa. Nykyaikaiset ja visuaaliset kotisivut koostuvat suurista kuvista ja videosta, joten nopeutta ja tehoja tarvitaan enemmän kuin koskaan.

 

Räätälöity
palvelukokonaisuus

Asiakkaanamme voit rakentaa juuri tarpeitasi vastaavan palvelukokonaisuuden. Ylläpitoomme voi koostua teknisestä tuesta, kotisivutilasta, sisällön päivityksistä, järjestelmän ja lisäosien päivityksistä, varmuuskopioinneista. Voit esimerkiksi painottaa teknisen työn ulkoistamista, tai säästää omaa aikaasi jättämällä meille sisältöjen päivitykset.

 

Koska olemme erikoistuneet WordPressiin, myös palvelimmet ovat konfiguroitu huippuunsa nimenomaan WordPress- alustaa ajatellen.