WordPress koulutukset ja konsultointi

WordPress ydinjärjestelmä on helppokäyttöinen, mutta sen tuhannet kehittyneet lisäosat ja toiminteet vaativat usein koulutusta. WebAula auttaa mielellään.

Tavoitteet maaliin sinulle parhaalla mahdollisella tavalla

WordPress on mahdollistaja. WordPressin ja sen liitännäisten avulla voidaan tuottaa ketterästi verkkosivuja ja verkkopalveluita kaikissa hintakategorioissa. Toteutukset voidaan rakentaa joko valmiilla teemoilla tai tehdä kokonaan oman näköiset graafikon suunnitelman mukaisesti.
Lopputuloksena on kaikilla lähestymistavoilla tinkimättömän laadukkaat sivut, jotka tuovat yrityksellesi tai organisaatiollesi selkeää toimintaetua.

Helpposelkoista ja ammattimaista WordPress koulutusta

Olemme erikoistuneet WordPress- järjestelmään, ja olemme nähneet sen kehityksen sen alkuvaiheista asti. Hallitsemme järjestelmän ja sen suosituimmat lisäosat kauttaaltaan. Voimme myös järjestää täsmäkoulutuksia johonkin tiettyyn osa-alueeseen tai toimintoon liittyen, esimerkiksi verkkokauppaan ja sen lisäosiin.

 

Etäkoulutukset kustannustehokkaasti

Jopa noin puolet koulutuksistamme järjestetään etäyhteydellä, esimerkiksi Skypen välityksellä. Ruudun jako ja puheyhteys ovat riittäviä useimpiin koulutustarpeisiin. Etäkoulutukset ovat erittäin kustannustehokkaita järjestää, ja siksi kannattavia monissa tilanteissa. Pyydä meiltä aika-arvio ja tarjous tarpeistasi.

Reittejä maaliin voi olla useita

Oikeilla valinnoilla voit säästää tuhansia. Oikeaan paikkaan tehdyt kompromissit tai strategian muutokset voivat paitsi säästää aikaa ja rahaa, myös parantaa käyttökokemusta. Tunnemme WordPress- järjestelmän vahvuudet ja haasteet läpikotaisin, ja siksi osaamme ehdottaa sinulle vaihtoehtoja, joilla saavutetaan paras paras ratkaisu parhaaseen mahdolliseen hintaluokkaan.

 

Jos päädyt konsultoinnin kautta asiakkaaksemme, hyvitämme tästä konsultoinnista sinulle etukäteen sovitun hinnan laskusta. Soita meille ja kysy lisää.

WordPress on helppokäyttöinen sisällönhallintaohjelmisto, jolla voit ylläpitää helposti ja vaivattomasti omaa tai yrityksesi internetsivustoa tai blogia. WordPressin avulla voit päivittää sivusi itse miltä tahansa tietokoneelta, jossa on käytössä internet-yhteys, pelkän selaimen avulla.