Tavoita omat asiakkaat omalla tavallasi

Olemme valinneet tehokkaimmat digitaalisen markkinoinnin työkalut käyttöösi. Ota yhteyttä, ja kerro mainonnan tarpeesi ja tavoitteesi. Tulemme esittelemään sinulle vaihtoehtoja niin, että osaat tehdä oikean valinnan yrityksellesi.

Asiakkaasi etsivät päivittäin yrityksesi palveluita, ole näkyvillä!

Lopputuloksena on kaikilla lähestymistavoilla tinkimättömän laadukkaat sivut, jotka tuovat yrityksellesi tai organisaatiollesi selkeää toimintaetua.

Monipuoliset työkalut verkkomarkkinointiin. 

Sivuston sisältöjä on helppo vaihtaa, uusia tai muokata itse, kun teksteille ja kuville on suunniteltu oikeat paikat suunnitteluhetkellä. Toteuttamissamme verkkosivuissa on räätälöity WordPress- käyttöliittymä, jonka avulla kaikkien elementtien hallinta on tehty asiakkaalle niin helpoksi kuin mahdollista.

Analytiikka

Web-analytiikka on tärkein verkkosivustolle asennettava lisäosa. Analytiikan avulla saadaan selville sivustoon liittyvät tärkeimmät kävijätiedot, kuten mistä kävijät saapuvat sivulle, mitä sivuja katsotaan eniten ja kuinka kauan sivuilla vietetään aikaa. Verkkokauppojen kohdalla voidaan määrittää tarkasti myyntikonversio. Näiden lukujen tutkintaa ja kehittämistä kutsutaan konversio-optimoinniksi.

Hakusanamainonta

Google AdWords- mainonnan kustannustehokkuus perustuu sen tarkkaan kohdennettavuuteen; mainos näytetään vain halutulle kohdeyleisölle, ja maksat vain toteutuneista klikeistä. On tärkeää, että mainonta on kauttaaltaan yhdenmukaista sivuston sanoman kanssa – siksi suunnittelemme verkkosivujen kanssa yhteensopivat AdWords kampanjat. Avullamme löydät parhaat avainsanat, jotta sivustollesi saadaan ostavien asiakkaiden hakutuloksiin.

Hakukoneoptimointi

Optimointi on sivustosi hakukoneisiin indeksöityvän tiedon kohdentamista. Kun asiakkaat hakevat palveluitasi hakukoneilla, tietyt hakusanat korostuvat. Analysoimme mitkä nämä hakusanat ovat, ja käytämme niitä sivustolla. Hakukoneoptimointi voi tarkoittaa siten myös sisällön muokkausta, kun näille avainsanoille tarvitaan toistoa. Hakukoneoptimointi viimeistelee toimivat sivut. Harkitusti optimoidut sivustot indeksöityvät hakukoneisiin erittäin tehokkaasti, ja tarjoaa siten selkeää liiketoimintaetua kilpailijoihin nähden.

Sosiaalinen media

WebAula on kumppanisi myös sosiaalisen median markkinoinnissa. Ideoimme ja toteutamme mm. toimivat Facebook- ja Instagram mainokset. Selvitämme kanssasi mainosten kohdeyleisön tarkasti, jotta mainosten hyötysuhde on paras mahdollinen. Parhaimmillaan sosiaalisen median markkinointi onkin juuri silloin, kun asiakas tunnetaan hyvin, ja mainokset voidaan kohdentaa tarkimmin. Autamme yleisösi tunnistamisessa ja tavoittamisessa nuorekkaalla ja rohkealla tavalla – juuri niillä tavoilla, millä sosiaalisessa mediassa kannattaa olla esillä.

Olemme valinneet tehokkaimmat digitaalisen markkinoinnin työkalut käyttöösi.

Ota yhteyttä, ja kerro mainonnan tarpeesi ja tavoitteesi. Tulemme esittelemään sinulle vaihtoehtoja niin, että osaat tehdä oikean valinnan yrityksellesi.