Digitoimisto WebAula hakee tiimiin projektipäällikköä!

Jos rento, nuorekas, pieni mutta vahvasti kasvava ja yrittäjävetoinen tiimi kuulostaa sopivalta paikalta Sinulle, hae mukaan!

Projektipäällikkönä vastaat pääasiassa erilaisten ja monipuolisten verkkosivuprojektien läpiviennistä. Siispä etunasi työssä on mahdollisimman laaja-alainen kokemus verkkosivuista ja vähintään osittain niiden tekniikasta. Työ ei kuitenkaan edellytä ohjelmointiosaamista, ja työ on teknisestä luonteesta huolimatta erittäin sosiaalista. Pääasiassa tulet hoitamaan projekteja eteenpäin pääasiassa PK- yritysten sekä toteuttajatiimin välimaastossa operoiden.

Työ edellyttää hyvää kykyä hallita monia asioita yhtäaikaisesti, sillä kiireisinä sesonkiaikoina palloja voi olla ilmassa monta. Suunnitelmallisuus ja järjestelmällisyys ovat työssä erittäin tärkeitä. Kaikkein tärkeimpänä ominaisuutena pidämme kuitenkin oikeaa asennetta; palvelualttius, rento mutta asiallinen ja säntillinen työote ovat aina olleet WebAulan tiimin vahvuuksia.

Haemme ensisijaisesti Vaasan, tai vaihtoehtoisesti Tampereen toimistollemme monipuoliset ja haastavatkin asiakashankkeet ketterästi maaliin ohjaavaa projektipäällikköä. Vastaat asiakkaille toimitettavien kehityshankkeiden suunnittelusta, resursoinnista, läpiviennistä ja taloudellisesta kannattavuudesta. Yhdessä konsulttien, kehittäjien, UX-suunnittelijoiden ja testaajien kanssa muodostatte projekti- tai asiakkuustiimin, joka on mukana hankkeissa aina myynnistä käyttöönottoon asti.

Hakemallamme henkilöllä löytyy projektijohtamisen menetelmien tuntemus ja käytännön kokemus ketterien ja käyttäjäkeskeisten verkko- tai mobiilipalveluiden suunnittelu- ja toteutushankkeiden johtamisesta. Lisäksi hänellä on vahvat viestintätaidot, kyky ymmärtää hyvinkin toisistaan erilaisten yritysten liiketoimintaa, ja pystyy itsenäisesti ohjaamaan ja kehittämään toteutustiimin toimintatapoja ja osaamista. Hyvä projektipäällikkö tunnistaa myös myynnin mahdollisuudet ja auttaa myyntiosastoa omilla toimillaan. Suomen lisäksi kommunikoinnin tulisi onnistua sujuvasti myös vähintään englanniksi, mielellään myös ruotsiksi.

Menestyäksesi projektipäällikkönä tulee sinulla olla:

  • näyttöjä ja vähintään kolmen vuoden kokemus verkko- tai mobiilipalveluiden kehityshankkeiden menestyksekkäästä vetämisestä
  • kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja kykyä ottaa vastuuta
  • näkemystä projektien suunnittelusta, koordinoinnista ja seurannasta
  • myyntihenkisyyttä; sinulla on kyky visioida asiakkaalle jatkokehitysprojekteja, ja tunnistat projektin edetessä selkeät lisämyynnin mahdollisuudet
  • hyvät esiintymistaidot ja kommunikointikykyä sekä kirjallisesti että suullisesti
  • oma-aloitteisuutta sekä kykyä sietää epävarmuutta ja painetta

Lisäksi arvostamme:

  • kokemusta ja soveltavaa osaamista ketteristä menetelmistä
  • henkilöjohtamistaitoja ja valmennuskokemusta

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse ossi.nyqvist@webaula.fi otsikolla “Projektipäällikkö rekry”