Oletko ihan päällikkö projektityössä? Tule töihin!

Jos rento, nuorekas, pieni mutta vahvasti kasvava ja yrittäjävetoinen tiimi kuulostaa sopivalta paikalta Sinulle, liity remmiin!

Digitoimisto WebAula hakee tiimiin projektipäällikköä! ​​

Pysyykö pallot ilmassa ja langat hyppysissä?

Projektipäällikkönä vastaat pääasiassa erilaisten ja monipuolisten verkkosivuprojektien läpiviennistä. Siispä etunasi työssä on mahdollisimman laaja-alainen kokemus verkkosivuista ja mielellään osittain niiden tekniikastakin. Työ ei kuitenkaan edellytä ohjelmointiosaamista, ja työ on teknisestä luonteesta huolimatta erittäin sosiaalista. Kaikkein tärkeintä työssä on säntillisyys ja oman tekemisen organisointi ja itsensä johtaminen niin, että asiat eivät unohdu tai jää roikkumaan. Arki on lopulta varsin yksinkertaista – pääasiassa tulet hoitamaan projekteja eteenpäin PK- yritysten sekä toteuttajatiimin välimaastossa operoiden, määrätietoisesti projekteja eteenpäin vieden.

Edellytykset

Työ edellyttää hyvää kykyä hallita monia asioita yhtäaikaisesti, sillä kiireisinä sesonkiaikoina palloja voi olla ilmassa montakin. Suunnitelmallisuus ja järjestelmällisyys ovat työssä erittäin tärkeitä. Kaikkein tärkeimpänä ominaisuutena pidämme kuitenkin oikeaa asennetta; palvelualttius, rento mutta asiallinen ja säntillinen työote ovat aina olleet WebAulan tiimin vahvuuksia.

Asiakasrajapinta

Vastaat asiakkaille toimitettavien kehityshankkeiden suunnittelusta, resursoinnista, läpiviennistä ja taloudellisesta kannattavuudesta. Yhdessä konsulttien, kehittäjien, UX-suunnittelijoiden ja testaajien kanssa muodostatte projekti- tai asiakkuustiimin, joka on mukana hankkeissa aina myynnistä käyttöönottoon asti.

Kommunikointi

Suomenkielen lisäksi kommunikoinnin tulisi onnistua sujuvasti myös vähintään englanniksi. Ruotsin kielen katsomme suureksi eduksi.

Missä?

Haemme ensisijaisesti projektipäällikköä Vaasan toimipisteeseen, mutta harkitsemme myös esimerkiksi Tampereella tai Helsingistä etänä työskenteleviä.

Kokemus

Hakemallamme henkilöllä löytyy projektijohtamisen menetelmien tuntemusta ja käytännön kokemus ketterien ja käyttäjäkeskeisten verkkopalveluiden suunnittelu- ja toteutushankkeiden johtamisesta. Lisäksi hänellä on vahvat viestintätaidot, kyky ymmärtää hyvinkin toisistaan erilaisten yritysten liiketoimintaa, ja pystyy itsenäisesti ohjaamaan ja kehittämään toteutustiimin toimintatapoja ja osaamista. Arvostamme näkemyksellisyyttä myös nykyisten prosessiemme kehittämisessä - saat vapaat kädet ehdottaa toimivampia toteutustapoja.

1

Menestyäksesi projektipäällikkönä tulee sinulla olla:

  • näyttöjä / kokemusta verkkosivujen tai verkkokauppojen kehityshankkeiden menestyksekkäästä vetämisestä
  • kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja kykyä ottaa vastuuta projektien läpiviennistä
  • Se kuuluisa oma-aloitteisuus erittäin tärkeää
  • Näkemyksellisyyttä projektien suunnittelusta, koordinoinnista ja seurannasta
  • Myyntihenkisyyttä; sinulla on kyky visioida tai ehdottaa asiakkaalle mielestäsi järkeviä jatkokehitysideoita, ja tunnistat projektin edetessä selkeät lisämyynnin mahdollisuudet
  • Hyvä kommunikointikyky sekä kirjallisesti että suullisesti
  • Kykyä sietää monien yhtä-aikaisten projektien tuomaa painetta

2

Lisäksi arvostamme:

  • kokemusta verkkosivuista ja verkkokaupoista, sekä niiden tekniikasta
  • henkilöjohtamistaitoja
  • halua kehittää käytäntöjä eteenpäin

3

Vapaamuotoinen hakemus

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse ossi.nyqvist@webaula.fi otsikolla “Projektipäällikkö rekry”