Uskallusta. Periksiantamattomuutta. Ahkeruutta. Kehittämistä.

Anna meidän yllättää sinut salamannopealla palvelulla. Kerro meille tarpeesi ja tavoitteesi – esittelemme sinulle parhaan mahdollisen tavan saavuttaa ne modernien työkalujen avulla.

Meille asiakas ei ole vain asiakas vaan yhteistyökumppani, jonka asialla olemme tosissamme.

Tehokas työtapamme säästää asiakkaan lompakosta. Se perustuu sujuvaan kommunikaatioon.

Voit laittaa meille viestin suoraan chattiin.

WebAula Oy


Y-Tunnus: 2543065-6

Teräksenkuja 3 E
65100 Vaasa

Verkkolaskut

 

WebAula Oy
Y-Tunnus: 2543065-6

Verkkolaskuosoite:
FI05 1789 300 0031 44

Välittäjän tunnus:
NDEAFIHH

Paperilaskut

WebAula Oy
Teräksenkuja 3
65100 Vaasa

Ossi
Nyqvist

Yrittäjä, toimitusjohtaja

WebAulan projektipäällikkö ja aito asiakaspalvelija. Yrittäjyydessä parasta on luovuuden vapaus ja yhdessä tekeminen, ja se hetki, kun asiakkaalle saadaan toimitettua paras mahdollinen ratkaisu parhaalla mahdollisella tekniikalla. Näillä lähtökohdilla WebAulan 100%:n asiakastyytyväisyys on säilynyt sen syntymästä asti, josta olen erittäin ylpeä.

+358 50 530 9517
ossi.nyqvist@webaula.fi

Marko
Mäkelä

Yrittäjä, Tekniikka

WebAulan tekninen velho. Minut yrittäjyyden tielle ajoi palo ratkaista teknisiä haasteita, joka oli ennen harrastus, ja nyt myös työtäni. Päivä on onnistunut, kun olen oppinut jotain uutta ja asiakas jopa yllättyy toteutuksen toimivuudesta.

+358 40 820 3943
marko.makela@webaula.fi

ÈMILe
PUKANDER

Analytiikka ja hakukoneasiantuntija

Digitaalisen analytiikan ja hakukoneoptimoinnin moniosaaja – strategisesta implementaatiosta konversio-optimoinnin tulospohjaiseen- ja taktisten markkinointikampanjoiden toteutukseen. Olen työskennellyt analytiikan ja markkinoinnin parissa 8 vuotta. Intohimoni on datan hyödyntäminen ja tuloksellisuuden mittaaminen.

+358 40 8309325
emile.pukander@webaula.fi

VILLE-ARTTURI
HIETAMÄKI

Tekniikka

WebAulan luottopakki, joka ei kavahda suurtakaan työmaata. Vahvuuksiini kuuluu erityisen tarkka työote, joka tulee tarpeeseen etenkin sellaisissa projekteissa, jotka vaativat suurien kokonaisuuksien käsittelyä

ville-artturi.hietamaki@webaula.fi

JARI
RATILAINEN

Strategia ja markkinointi

Olen toiminut digitaalisten työkalujen sekä B2B ja B2C -markkinoinnin parissa yli kymmenen vuotta sekä valmentanut satoja yrityksiä ja yritysten digimarkkinoijia.

Erityisesti minua kiinnostavat digitaalisuuden tavoitteellinen hyödyntäminen yrityksen markkinoinnin, myynnin ja liiketoiminnan kehittämisen apuvälineenä sekä kokonaisvaltainen yrityksen markkinointiprosessin ja strategian linjaaminen modernit kanavat ja työkalut huomioiden.

jari.ratilainen@webaula.fi